snööööööö

Hej hopp.

Här var det glest mellan inläggen igen :) Så kan det gå. Har iaf varit på kryssnig i helgen, vilket var askul :) Fullt ös! Sen har jag mest jobbat (som vanligt) och så. Jag har ju också köpt mina uuuunderbara Cavallo stövlar. Red med dem igår för första gången och det gjorde inte sååå ont som jag trodde. De är ju helt nya och "oinridna" så det tar ju emot lite här och lite där. Men jag fick inga större blåmärken haha. Men nu är det bara att bita ihop så blir de gudasköna tillslut.

Annars ligger träningen lite lågt just nu med lille grå. Jag har haft ont i ryggen till och från i nån vecka nu, min tränare likaså. Och det snöar och är kallt. JAg tappar nästan all motivation på vintern. Buhu.. Måste peppa till och träna nu. Träna, träna, träna. Ska göra Dalila till en superfin dressyrpålla är ju planen. Fin är hon ju redan, men ni fattar nog :)

Och sjukt mycket snö har vi också. Kan skicka in en mobilbild på hur insöade vi snart är. Fick för övrigt gräva fram bilen imorse. Suck. Och det påminner mig om att jag måste ut och skotta fram våra parkeringsrutor nu också. Sen till stallet och mocka. Och sen jobba.

Men nu fick ni en liten update iaf.


ps. jag saknar min tudor :(

Hemma efter en mycket rolig kryssning. Hit...

img_3789 (MMS)

Hemma efter en mycket rolig kryssning. Hittade den största flaskan Jägermeister jag någonsin sett. Den köpte jag med hem :) är bakis som en annan vilding idag dock :( nu blir det hem och kramas till en bra bakisfilm. Peace!


Say hello to my little friends :)

img_3787 (MMS)

Say hello to my little friends :)


Pojken min sover, jag har städat så fint, ...

img_3785 (MMS)

Pojken min sover, jag har städat så fint, så fint och nu har jag tänt en massa ljus och ska avnjuta en latte smaksatt med hasselnöt. Vardagslyx!


Hihi juste!! Glömde ju visa vilka som är m...

img_3771 (MMS)

Hihi juste!! Glömde ju visa vilka som är med i tidningen :)


21 november

Host, host, host.. Aldrig tar det slut :( Dumma förkylning! Sitter och dricker te och myser i köket innan det är dags att bege sig till jobbet. Blir en ganska intensiv söndag må jag säga. JObba till 16, sen hämta mina vinterdäck, åka till stallet o fixa och rida, sen hem och städa och diska. Härligt med söndagar va? NOT!

Dalila har tyvärr vilat 2 dagar i rad då min tränare fick panik ont i ryggen och skulle ha ridit. Jag har inte hunnit pga jobbet.. Så det blir spännande idag och se om hon är mupp eller duktig trots vilan. Hoppas duktig pålla :)

Annars? Jo jag vill till gloooooben i år! Jag vill  jag vill jag vill! Det blir nog antingen ´Globen horse show eller kryssning nästa helg. Vi får se hur landet ser ut då :)

Nu ska jag och min lugg göra oss redo för en ny arbetsdag.

Tjing tjing!


fusk

Jaha, nehe... Nu sitter jag här med min lugg och försöker även vänja mig med att ha håret utsläppt. Alla säger att det 'är så fint, men jag trivs inte riktigt med det. Får jobba vidare på det. Ska snart skutta ner till Dalila och möta upp Zäta för lite hästlek och sen fika. Hon åker ju till staterna imorgon, den lilla jäääveln! Undra om jag får plats som handbagage..?

Annars är läget lugnt.

....


..ja, jag hade visst inte mycket mer på hjärtat?
PEACE!

Don´t try this at home!

Vad gör man om man har tråkigt hemma?

Jooo...

Man klipper lugg :)


Ont

Fan. Det hugger i hjärtat mitt lite extra idag. Jag saknar verkligen min älskade änglahund Tuva. Jag ville få säga hej då. Få ett fint avslut ihop. Fan.


Engla och Tuvisen


vardagslyx

hej hopp. Nu blev det lite glest på uppdateringar igen. Dåligt. Men men. Sitter här hemma och fick ta en efterlängtad sovmorgon idag! Ända till kl 8 haha. Ska åka och köpa mjölk så vi kan äta en mysfrukost här hemma sen blir det stallet och fixa dalila innan lisbet ska rida. Hon red igår och Dalila var en åsna! INTE OKEJ!

Emma, min medryttare, ska också få sig en liten lektion. Vill hålla medryttarna uppdaterade på vad vi tränar på och att alla gör på samma sätt. annars blir det tokigt. Efter det blir det hem och laga middag och pyssla här hemma. Gud, jag funderar starkt på att anlita städfirma en gång i veckan så att man kan göra annat på sina lediga dagar än att städa :( Njuta lite liksom. Vi har funderat på det ett tag nu. Ska kolla upp priser och så i veckan. Vardagslyx!

Näe nu ska jag sätta lite fart så jag kommer någonstans.

Hejs!


Haha ja, undra vad Pernille håller på med ...

img_3764 (MMS)

Haha ja, undra vad Pernille håller på med just nu med lille grå ;)


Tungt..

Hej.

Jo visst lever jag. Har inte orkat svara i luren, blogga eller vara bland massa folk de senaste dagarna. Det tar fan hårdare på mig än vad jag hade väntat. Jag saknar min Tuvaluva varje sekund. Det hugger i hjärtat varje gång jag tänker på att jag inte var där när det hände, att jag inte fick säga hejdå. Men Tuva vet att jag älskar henne och kommer alltid bära med mig henne i hjärtat. Alltid. Hon kommer kremeras också så jag får hem henne. Sen till våren när ängarna är sådär blommiga och fina precis som Tuva gillade så ska vi sprida henne med vinden så hon får springa för evigt på ängarna.


Well well. Lilla Dalila mår iaf bra. Hon börjar bli riktigt fin nu! Fick hjälp av Lisbet igår uppe i ridhuset och galoppen är fan grym nu! Både Dalila och jag har gjort stora framsteg vilket vi fick beröm för igår. KUL! Så nästa termin ska vi faan ut och tävla! Bättre sent än aldrig, right?

Skulle rida idag men Dalila får en välförtjänad vilodag då jag börjar jobba kl 16 och vill ta det liite lugnt. Men imorgon är vi på´t igen.

Näe jag hade inte så mycket mer att tillägga. Skulle bara visa ett livstecken.

Hejs

Vi tänker på dig Tuva

img_3758 (MMS)

Vi tänker på dig Tuva


Min älskade, bästa vän sen 12,5 år har som...

img_0224 (MMS)

Min älskade, bästa vän sen 12,5 år har somnat in. Hon somnade lugnt och fridfullt in i mammas knä hemma i småland. Men mitt hjärta är mindre fridfullt. Det gör så ont! Det slets ur och gick sönder och samman igår. Jag saknar henne något fruktansvärt! Aldrig har mitt hjärta värkt som det gör nu. Fan!! Jag orkar inte... Tuva min älskling, du kommer alltid finnas inom mig. Alltid! Jag älskar dig! Vi ses snart igen. Mattes finaste är nu en änglahund.


Måste bara säga at jag har den sötaste pål...

img_3744 (MMS)

Måste bara säga at jag har den sötaste pållan :)


3/11

God morgon.

Nu ska vå åka till Västerås. Kul kul men liten roadtrip. Medryttare har Dalila idag så jag tänkte vara iväg hela dagen och busa. Berättar mer under dagen. Säger iaf såhär, håll tummarna!


Hejs!

Västerås, here we come!


success

hej hopp,

sitter och myser i mig frukost i min ensamhet. Ska snart gå och släppa ut hästarna och sen leka med Pernille i stallet. Lekte även med henne igår och då blev det en långtur runt årsta slott och vidare. Busade av hästarna lite vilket uppskattades av både Dalila och Totte. Men totte vann knaspriset. Nyrakad och JÄTTEtaggad hoppade han mest på samma ställe eller bockade haha. Så rolig häst det där. Lille grå skötte sig prima såklart :)

Idag blir det docj seriös ridning på volten. Ska träna vidare på fattningar och avbrott. Kul! Not..

Efter stallet ska jag jobba och sen inge mer. Min kvällsvecka på jobbet blir ganska tråkig, men det får man leva med. Stallet-jobba-sova. men det är det värt. Speciellt när man kommer bli biträdande stationschef nästa år. Spännande va? :) Har inte velat säga nått innan, men så är det. Jessica 22 år, bitr chef.

Nice!

BusTotte och Pernille


1/11-10

God morgon.

Vet ni vaf jag precis kom på att jag avskyr? När man ställer om klockan. För jag är en morgonmännikska som vaknar per automatik runt 7-8. Så n u imorse när jag vaknar och inser att klockan är inte mer än halv 7, och jag ska vara i stallet 9, är ju skitirriterande. Klockan skulle ju vara halv 8 igentligen! Samma sak på kvällarna. Jag känner mig skiiitseg och ska sova, trodde jag, när jag inser att klockan är 9 bara. Inte okej!


Nått jag däremot gillar massor är min syster och systerdotter :) De var som sagt över igår och bara myste loss! Massa godis, kakor, kaffe, te, film och tända ljus <3 Det var himla kul att Engla vågade sig fram och klappa Dalila också. Och hon vågade mata henne ur handen :) Modig tjej!

Ska snart ut till stallet och möta Pernille. Länge sen vi red ut tillsammans så det är dags för det. Dalila fick vila igår då jag var aldelles aldelles för seg. Dåligt! Men när man är så trött blir det ändå ingen bra träning. Så det blir till att rida ut nu på morgonen, sen kommer lisbet ikväll och ska trimma henne lite. Ska ta igenom galoppen ordentligt.

Och jag ska befinns mig på jobbet kl 14. Är inte alls taggad på att jobba när man är småkrasslig och seg. Jag skulle vilja ha en veckas semester och åka utomlands eller dra en lyxkryssning.

Nej nu är det dags att hoppa i stallkläder och göra sig redo för vilda äventyr med Pernille och Tottemannen :)
Det är bara vi som lyckas få sånna äventyr ute :)

<3