Who knew?

Vem visste att det skulle vara såhär jobbigt att vara arbetslös? Hela dagen har gått åt att fundera kring livet, ringa en massa samtal, ringa lite till om 5 minuter och springa och möta folk överallt.

Men tack för att jag har så fina vänner och världens bästa pojke som ställer upp och försöker hjälpa mig. Ni är underbara allihop! Utan er skulle jag nog gå under.


Jag står er i evig skuld för all hjälp.



Ångest

Jag börjar få ångest. På riktigt. Eftersom det inte finns jobb till mig, och jag inte kan betala hyran så insåg jag att jag måste hitta en lösning. Lösningen blev att jag fick skriva in mig på Arbetsförmedlingen för att sedan kunna söka a-kassa och eventuellt söka hjälp hos soc för att fixa hyran och ha mat på bordet. Jag har alltid hoppats på att jag ska slippa gå på bidrag. Jag har alltid haft jobb och så. Men nu finner jag ingen annan utväg än att fortsätta söka jobb och söka bidrag. Så min dag har varit mycket flängig. Åkt hit, åkt dit, pratat här, pratat där. Men tack gode gud så förstog alla att jag vill hitta ett jobb nu nu nu och börja jobba på heltid. Det skrev den gulliga damen tilloch med upp i min sammanfattning. Och de blev rätt impade över alla mina jobberfarenheter. "Har jobbat väldigt mycket för att vara i så unga år" skrev hon. Kändes lite bättre då. Och hon trodde inte att det skulle vara så svårt att få ett jobb med dom meriterna pplus att jag har körkort och bil. Men men only time can tell.

Så i morgon ska jag ringa soc. Det ger mig stor ångest. Jag vill verkligen inte det. Jag vill jobba ihop mina egna pengar. Jag vill ha något att göra om dagarna. Bläää!

Hur som haver, hann med att träffa upp Kim och Melina när jag ändå susade runt. Blev en trevlig snabbfika i Handen centrum. Ska byta om nu och åka och kvällsfodra hos Raddan. Hoppar kanske förbi datorn senare.


GE MIG ETT JOBB!!!!

Tjipptjopp

Sitter och nördar precis som vanligt. Har letat jobb, men det finns inga just nu. Dumma finanskris!

Var som sagt med Dennis på jobbet idag och vi packade för kung och fosterland haha. Ska åka med i morgon också. Gulliga Dessan skulle kolla med chefen på sitt jobb om jag eventuellt kan börja jobba där. En icabutik där de sökte personal till frukt och grönt. Kanske inte det roligaste, men what the heck! I need a job. Och så går de innom handel vilket ger bra löner. Så vi får se hur det går.

Jag skulle kunna göra vad som helst (nästan) för att få ett jobb nu. Skulle lätta så mycket på ångesten som sakta men säkert kommer krypandes.

Annars får jag komma på någon briljant affärsidé och sälja på internett. Haha, jag Dessan och Annie kom på en asbra sak som man skulle kunna tjäna sjuukt mycket pengar på via nätet, men i om jag tänker efter så skulle det nog inte vara lagligt :) Well well. Gissar nästan på att det redan finns där ute iallafall.


Nej nu ska jag glutta film och inte tänka på jobb något mer. Får sjuk ångest :/


Hejs!

Gutten morgen

Hejs svejs.

Vaknade för kanske en timme sen. Och gissa vad jag hunnit göra? Jo,

Dammsuga hela huset
Plocka i och ur diskmaskinen
Vika tvätten som låg i tumlaren
Städa upp i köket
Rensa kattlådan
Gjort frukost till min baby som inbte kommer upp ur sängen
Pussat min baby



Och klockan är inte ens halv 9? Woho I'm on a role! Ska snart hoppa in i duschen och åka till Dennis jobb och jobba lite. Så jag ska plocka upp Helena vid terminalen strax efter 9.

Så liiite bråttom har jag allt.

Tar med datorn och skriver en rad från Dennis jobb. Kanske slänger in en bild också.


Hare!


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet


HAHA!

Jag dör! Kommer ni ens ihåg den här låten? Gick väl någon gång under 90-talet?

Hur sjuk är inte låten? Och videon ska vi inte ens prata om haha. Jag skulle vilja sätta mig ner med The brain bakom den här och fråga vad i helskotta hon/han tänkte på när de här idéerna kom fram :) Kolla på hela videon!


Eller är det bara jag som är sjukt uttåkad? :D

This is some good shit!

Till alla som inte redan vet det så är Aerosmith hur bra som helst! Jag själv hade nästan glömt hur bra de var.

Den här låten har något extra. Just love it!




Amazing

I kept the right ones out
And let the wrong ones in
Had an angel of mercy to see me through all my sins
There were times in my life
When I was goin' insane
Tryin' to walk through
The pain
When I lost my grip
And I hit the floor
Yeah,I thought I could leave but couldn't get out the door
I was so sick and tired
Of livin' a lie
I was wishin that I
Would die

[Chorus:]
It's Amazing
With the blink of an eye you finally see the light
It's Amazing
When the moment arrives that you know you'll be alright
It's Amazing
And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight

That one last shot's a Permanent Vacation
And how high can you fly with broken wings?
Life's a journey not a destination
And I just can't tell just what tomorrow brings

You have to learn to crawl
Before you learn to walk
But I just couldn't listen to all that righteous talk, oh yeah
I was out on the street,
Just tryin' to survive
Scratchin' to stay
Alive
[Chorus]

Desperate hearts, desperate hearts

Häjhäj

Kom precis hem från Raddan. Skulle ta och rida henne ordentligt på volten idag så hon fick jobba av sig lite energi, men ack nej. Innan jag ska sadla så kollar jag fossingarna på henne och vad får mitt öga skåda? Jo en fjärdedel av hoven är borta(?) plus att skon självklart var borta. Gissar på att hon blivit trampad eller fastnat och slitit av den i hagen så att halva hoven följde med. Ajaj... Så ingen ridning för min del idag inte. Blä. Vi ska ta ut hovslagare så snart som möjligt iallafall och se om man ens kan slåpå en sko på den. Jag tvivlar men Carina har alltid hopp om livet haha. Så hon ska kolla på den i morgon så får vi se vad vi ska hitta på. Så jävla typiskt bara, precis när hon började komma igång efter förra hältan och tappskon. Men men så kan det gå med de små liven. Får hålla tummarna att det inte blir en hovböld bara...

Så i morgon behöver jag endast åka och mocka åt henne. Så då kanske jag kan åka och jobba lite med Dennis.

Najj, nu ska jag hitta en bra film. kanske skriver en rad senare.

Bajjbajj

Poff!

Så var all motivation och energi som bortblåst. Var aspeppad till allt för en timme sen, hur sprallig som helst och nu sitter jag i soffan som en pösboll. Känner mig smålåg till och med.

Kan det ha att göra med att klockan är starx efter 5, men det är apmörkt ute? Kanske. Hur som haver så känns allt lite extra blä'igt just nu. Hoppas det går över.


En sak till:

JAG VILL JOBBA!!!

Måndag

När jag vaknade blev jag på ett strålande humör. SOLEN! Woho, tänkte jag, då ska jag ut och rida med Raddan och mysa och bara vara. Kommer ut, sätter mig i bilen och vad händer? Jo solen försvinner och det blev en tråkig höstdag igen. Men det ska inte stoppa mig från att mysa med hästen. Nevör. Fast planen var att åka och jobba lite med Dennis innan, men så blev det inte. Jag har lite svårt för att ställa om mig från det att man har en plan för dagen till det att något försvinner. Då har man ju helt plötsligt en massa timmar helt oplanerade. Vad gör man då? Jag blir typ stressad och vill bara göra något. Kanske ska ta den tiden för att lära mig slappna av och gilla läget? Att faktiskt kunna ta det lugnt?

Det låter tråkigt. Jag gillar som sagt fart och fläkt. I lagom mängd såklart. Ibland blir det för mycket för mitt lilla huvud och jag får panik. Men i lagom dos så funkar jag som bäst. Tror till och med att jag skrivit ett liknand einlägg för inte länge sen. Well well, så kan det gå.

Hoppas för övrigt att jag ska få samtal från jobbet som jag har sökt. Hon skulle ha fattat ett beslut tills idag, så vi får helt enkelt se.

Nej nu ska jag ta och åka och fika med en vän!

Yesterday

Hej hopp.

Gårdagen var rolig. Vi satt här hemma hos oss och tog ett par glas vin. Efter det begav vi oss till Oleary's. Träffade så mycket roliga människor där, bla en britt, irländare och en ryss. Alla dom var hur roliga som helst och fick oss aqtt skratta gott hela kvällen.

Efter stängning åkte jag och Dessan vidare på någon efterfest lååångt ut i skogen. Det var kul folk där med. Åkte hem vid 5 tiden tror jag. Så nu mår jag som jag förtjänar antrar jag. Har varit säng/soffliggandes hela dagen och inte gjort ett smack mer. Försöker få Dennis att laga mat åt mig haha. Håller ju på att hubgra ihjäl.

Det blev ju då ingen Skansen idag. Dels så regnade det ju och sen är jag inte allt för pigg. Får se när vi åker dit iaf. Och i morgon får vi se omj jag förblir arbetslös eller om jag får jobbet. Känner mig lagom nervös.

Nä nu ska jag titta vidare på den bästa serien evör: Life


Hejs

It's time

To part-heey!

?

Är det bara jag som tycker om att gå på museum, skansen, teater och så vidare? Jag tycker det är helmysigt att göra något utöver det man alktid gör. Hitta på saker liksom? Bli lite kulturell haha.

Jag ville gå på museum eller på Skansen med Dennis i morgon. Trodde verlkigen att vi skulle de, tills han berättade nu att han måste jobba i morgon :( Jäkla skit!

Känner att det var länge sen bara han och jag gjorde något. Men det går ju inte när han jobbar hela tiden, varje dag...


Blä.

God morgon.

Igår var vi ju på Kistamässan. Hittade något helkul till naglarna. Nailstamping. Jag kan numer fixa fina mönster på naglarna enkelt hemma. Det är en metallplatta men en massa gulliga mönster som blommor, stjärnor och massa saker. Så målar man över lite lack på det i önskad färg på ett av mönstrena, tar en stämpel och trycker dit den på nageln. Blir jättefint! Kommer inte ihåg nu vad den hette, men kan ta reda på det sen.

Efter mässan åkte vi hem en snabbis, Dennis fixade lite saker och jag tog ett glas vin. Efter det åkte vi  över till Nano och Mauri och drack lite öl, åt pizza och kollade på film. Planen från början var antingen pokerkväll eller bara dra över en massa folk. Men det blev fettokväll. Mysigt det med.

Idag ska jag köra Dennis lite överrallt, sen tvätta bilen och eventuellt rida. Får se om jag kan pricka in en fika med Kim.

Nu ska jag äta frukost och göra mig redo för en ny dag :)

Friday

God morgon.

Så var det fredag igen. Jag vaknade precis och sitter och äter frukost, ska klä på mig och åk atill stallet. Blev lite ledsen då vädret inte alls ser roligt ut. Men men tack och bock för att vi har ridhus :)

Senare idag så ska jag och Dennis åka in till skönhetsmässan i Kista. Ska bli kul att faktiskt göra något för omväxlingsskull. Efter det har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på. Så det får vi se helt enkelt.

Nej nu ska jag hoppa i mina stallkläder och bege mig mot Rune.


Hej hopp!

Banana pancakes



 Mysigaste låten någonsin :)



Well, can't you see that it's just raining?
There ain't no need to go outside
But baby, you hardly even notice
When I try to show you
This song is meant to keep ya
From doing what you're supposed to


Like waking up too early
Maybe we can sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now


And we can pretend it all the time, yeah
Can't you see that it's just raining
There ain't no need to go outside


But just maybe
Halaka ukulele mama made a baby
Really don't mind the practice
'Cause you're my little lady


Lady, lady love me
'Cause I love to lay here lazy
We could close the curtains
Pretend like there's no world outside
And we can pretend it all the time


And can't you see that it's just raining?
There ain't no need to go outside
Ain't no need, ain't no need
Can't you see, can't you see?
Rain all day and I don't mind

Telephone singing ringing
It's too early, don't pick it up
We don't need to
We got everything we need right here
And everything we need is enough


Just so easy
When the whole world fits inside of your arms
Do we really need to pay attention to the alarm?
Wake up slow, wake up slow


But baby, you hardly even notice
When I try to show you
This song is meant to keep ya
From doing what you're supposed to


Like waking up too early
Maybe we can sleep in
I'll make you banana pancakes
Pretend like it's the weekend now


And we can pretend it all the time
Can't you see that it's just raining?
Ain't no need to go outside


Ain't no need, ain't no need
Rain all day, I really
Really, really don't mind
Can't you see, can't you see?
You gotta wake up slow


Och med den säger jag god natt!


Hejs

Det blev ingen hästfri dag trots allt. Kunde inte hålla mig, så jag åkte ut till Dåntorp och kikade på en lektion och sen när Carina red Jojje. Han hade tydligen varit sjuukt fin igår. Tur det, så att man får lite belöning för mödan :)

Och jag kan väl få skryta lite med att marängerna som jag och Sajko gjorde vart suuupergoda! Det är så lätt att göra, varför gör man det inte oftare? Gott att smula ner med lite glass och chokladsås.

I morgon är det ju fredag. Tydligen. Ska ut och rida Rune då, sen åka till tant Raddan för en prommis till kallsvik och tillbaka tror jag. Efter det blir det nog att åka hem, laga mat, kolla på film, sova. Så glamorös är min vardag och helgdag. Är fattigare än kyrkomusen själv... No fun, no fun. Blir nog snart till att ta fram lackväskan och högklackat och bege sig ut på gatan *skratt*. Men jag håller min hopp uppe om att saker alltid löser sig på det bästa sättet tillslut. Ibland behövs det lite mer tålamod bara.

Ska ta och fundera ut vilken film man kan se i morgon.
Några tips? Jag har noll ideér för tillfället.


Hej, jag heter Sajko,

Och jag är så himla duktig. Jag hjälper mamma med att baka, diska och torka golv :)





SötSajko! Alltid ska man hjälpa till, vare sig man är i vägen eller inte.
Dammsuga är nog det roligaste han vet.
Han springer efter dammsugaren som en galning haha.

Ägg + socker...

= Maränger!

Blev galet sugen på maränger så jag har precis varit och handlat lite på Coop och ska baka maränger. Eller, baka och baka... kladda ihop en smet :) Yummie!

För övrigt lutar det åt en hästfri dag.

What to do?

God dag. Kom nyss hem. Jag har flängt runt med Dennis hela morgonen och nu väntar jag på att Kim ska höra av sig. Ska hooka upp på en fika idag. Efter det ska jag förbi Raddanpaddan för en tur i höstsolen. Får se om jag hinner förbi Dåntorp efter det.

Jag håller på att dö av uttråkighet nu när jag inte jobbar. Fysatan vad tråkigt det är att bara drälla hemma och inte ha något vettigt alls att göra. Eller så är det bara att jag inte vet vad man kan göra. Idag är jag iallafall lite uppbokad.

Min bil gnisslar fortfarande. Jag får panik snart! Jag menar, hur många gånger ska jag behöva lämna in den? Den är ju ny ffs, tycker inte att den ska låta då. Ska åka lite till och se om det blir bättre, annars är det bara att åka upp dit för 5e gången. Blä.

Daniel smsade mig innan och frågade om jag ville/kunde åka till Norge den här helgen. Gah! Jag saknar Jennifer sjukt mycket och vill verkligen åka, men då mjåste man ha stålar också. Crap!

Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe och fundera ut hur jag ska lösa hela min situation.
Är så glad att jag har min älskade Dennis, och hästarna såklart!

.

Om man sitter hemma, lite ensam och uttråkad och kommer inte på ett jota att göra, vad gör man då?

SNÄLLA, kan någon berätta vad jag ska eller kan göra?
Tips, tips, tips! Jag kryper snart ur skinnet av uttråkighet här.
Please?

Gosh!

Ibland är det säkrast för min egen del att man är pank. "Råkade" hoppa in på forever21's hemsida och gissa om jag hittar SJUKT mycket fina saker jag bara vill klicka hem? AAAH! Och jag skulle inte bara kunna välja ut typ en eller två plagg, jag skulle nog få hem en container när jag var klar. Jäkla skit att man inte är Hollywoodkändis eller arvtagerska till något stort hotell...


Lätt höstens mysigaste tröja! Ge mig!!

No butter

Crap. Inget smör hemma. Alltså ingen kaka. Men som tur var så hade vi lite glass hemma med chokladsås och strössel. p.Min dag blev räddad. Och jag kan äta den med gott samvete eftersom jag har dammsugit, torkat golv och pysslat massor.

För övrigt så sitter jag här i min ensamhet. Dennis jobbar. Jag vill också jobba. Det här är första gången jag är arbetslös och inte har ett skit att göra om dagarna. Det suger big time! Jag måste få ha fart och fläkt i mjin vardag. Jag funkar så mycket bättre som människa då. Så jag vill jobba, jobba! Får se på måndag om jag får jobb eller är arbetslös då med.

Och såhär mina damer och herrar, skriver man ett meningslöst inlägg :) Vill bara avsluta med att citera från en blogg jag precis hamnade på. Det var nog det roligaste jag hört på länge. Han kommenterade en nyhet om att kaffe ger små bröst.

Tyskungen säger:

(De skriver att när man dricker mycket kaffe så får man mindre bröst.
Men jag har en helt annan nyhet.
Nämligen att om man dricker mycket sprit
så får man ett enormt självförtroende och en gigantisk penis)


Haha, jag tyckte det var jätteroligt!

Baka baka liten kaka

Blev alldeles pysslig känner jag. Ska storstäda och baka, eller iallafall funderar på att göra det. Ellis höll på att baka en massa så blev jag apsugen på allt. Kanske ska göra någon kaka och överraska min Dennis med? Och så man har när man får oväntat besök? Problemet är bara att jag är nog Sveriges värsta kakmonster så jag skulle nog lätt hinna äta upp allt innan Dennis eller oväntat besök skulle komma haha. Men en kladdkaka kan man ju iallafall slänga ihop? Mmm!

Stallet då? Jo, det gick bättre den här gången med Rune. Blev dock ett litet missförstånd mellan oss så han blev förvirrad och började skutta runt lite lagom mycket så jag höll på att tappa balansen. Fick stopp på han tillslut och kom då fram till att han behöver såpass mycket och stadigt stöd i munnen för att det ska fungera. Jag var lite för lätt på handen... Bättre lycka nästa gång! Gillar busRune iallafall. Känns säkert och stabilt.


Nej nu ska jag få skjuts av Ellis och hämta min lilla bil. Gud nåde om den skulle gnisla nu. Då blir det fan bilhimmlen för den... eller nått!

Hejsvej

Today

Vad vädret kan göra mycket för en :)

Sitter småstressad just nu. Men är glad ändå för att det är lite solsken ute. Jag och Dennis har lite problem idag. Nämligen att båda våra bilar är inne på service och vi båda måste iväg typ snart. What to do, what to do? Lutar åt att jag får köra upp min bil till verkstad, Dennis kommer efter med Volvon och hämtar mig där, vi åker till hans jobb, jag åker tillbaka till stallet och efter stallet åker jag tillbaka till hans jobb. Men vi får se. Vad allt lät mycket lättare när man skrev ner det så? Hum...


Well well, ska ta och fixa det sista sen stressa iväg


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Mor

Min mamma är så fin :)


Mys

God kväll.

Sitter och bloggar från vår nya stoora soffa hihi! Den känns lite småstel för tillfället, men snart är den insutten och skön :)

Arbetsintervjun gick väl bra hoppas jag. Ska få svar på måndag. Efter det var det stallet med Jessica. Jojje var på tokhumör idag och studsade omkring som en liten gummiboll haha. Men modig som hon var så gav hon sig inte och fick ordning på tottohästen. I morgon ska jag rida Rune igen. Ska bli kul! Ska dock ha ett spö för att förstärka skänkeln i morgon, då han var apseg. Ska även lämna in min bil i morgon igen. Gah! Bromsarna låter fortfarande så nu ska dom byta bromsarna helt fram. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver lämna in den mer på ett bra tag nu.

Ska ta kort i morgon på både soffa och häst (om jag kommer ihåg). Nu ska jag mysa ner ordentligt i soffan med min pojk och kolla på film och tända massa ljus.


Vet någon varför helikoptern snurrar runt skogen och typ letar efter någon nere på Vallavägen?

Fixtrix

Hej hej. Kom ganska nyligen hem. Har ridit nya hästen, hämtat mamma från sjukhuset och varit hos Dennis föräldrar och fixat med Volvon. Vi ska ju sälja den nu för 6900 eller vad han sa. Är någon intresserad av en nu helt fungerande bil så hojta till! Jag har stätat och fixat med den idag. Duktig Jessica. Passade även på att damma ur min bil lite.

Sitter hemma och har precis dragit igång en maskin tvätt, ska dra igång disken också sen städa. Det måste ju vara fint när soffan kommer i morgon. Den soffan vi har nu ska vi ge bort till Ditte och Dick. Är även på jakt efterd et perfekta soffbordet och Tv bänken. Det är inte lätt att hitta kan jag meddela. Eller jo jag har hittat några, men för sjukt löjliga priser. Så vi får se hur det går.

I morgon är mycket som står på schemat (som vanligt).

* Åka till Dennis jobb och hjälpa till
* Tillbaka till Handen tills kl 13. Arbetsintervju
* Susa tillbaka till Dennis jobb
* Åka hem, byta kläder
* Sticka till stallet med Jessica
* Hem och ta emot nya soffan 
* Laga mat

Så full kareta är det som gäller. Lika bra det kanske. Men vet ni vad? Nu ska jag vara duktig och städa.


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Woho!

IDAG får mamma komma hem :) yayayayayay!

God kväll

Sitter och nördar vid datorn. Skulle bara förbi och plocka bort disken vid bordet, och så fastnade jag. Kan lika bra skriva ett litet inlägg då.

Kan inleda med att jag är trött. Sjukt trött.Har varit hemma hos lillebror och tittat på film. Innan det åke vi och handlade hem mat till han. Jag har en sån duktig familj! Speciell men underbar. Så det så. Annars, just för tillfället vill jag ha en kvällsmacka och en kopp te. Men jag är förjävla lat och orkar inte gå till köket. Eller lyfta på min röv överhuvudtaget...

I morgon är det måndag igen. Jisses så tiden springer iväg när man har roligt. I morgon ska jag även provrida en ny tottopålle. Jessica S funkar perfa med Jojje så det är ju kalas. Raddan står i ett annat stall och kan inte tränas lika mycket. Så fick jag nys om att en tjej i stallet letar medryttare till sett 11-åriga fullblod Rune :) Hihi. Så jag plingade henne och sa att jag kan mer än gärna kan hjälpa henne. It's a win win situation. Hon med Rune får hjälp ked dressyren, Carina får hjälp med Jojje, Jessica får rida, jag får rida och träna dressyr och jag och Jessica får leka tillsammans i stallet med en varsin häst. Plus att det är säkrare att ge sig ut i skogen om man är två. Everybody wins! Så jag hoppas att det går bra iallafall.

Efter stallet vet jag inte vad man ska hitta på i morgon. Se om någon kan sponsra med soppa till min lilla bil? Då kan jag hälsa på mamma. Annars får jag se om någon har ett busskort jag kan låna. Det är säkert en massa saker jag ska göra i morgon, är bara trött och jävlig nu. Då blir minnet inte lika bra som annars.

Nej nu ska jag fasiken göra mig en kopp te sen gräva ner mig med katterna och kika på film.


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

mobilbloggar. Hej hej. Sitter

MMS

mobilbloggar. Hej hej. Sitter på sös och hälsar på mamma. Hon fick inte komma hem igår som planerat då det blev komplikationer igen :( så hon blir nog kvar här ett par dagar till. Vi får hålla tummarna så det blir bra snart! Ville bara skriva en rad och säga att vi lever och mamma mår bra trots allt. Hon är så duktig min mamma! Jag älskar henne. Hörs sen. Tjipp


God morgon

Vaknade tidigt idag. Känner migg pigg och utvilad iallafall. Ska som sagt till stallet idag. Eller stallarna blir det. Ska nog förbi Raddan snart och ta en prommis och eventuellt rida ett par varv på volten. Sen till Dåntorp där Jessica S ska rida Jojjson.

Efter det ska jag in till mamma igen. Hoppas allt blev bättre under natten iaf. Tycker att hon kan få komma hem snart.


Jag hade inte så mycket att säga för tillfället. Datorn följer med idag så kanske mamma kan hoppa in och hälsa hej :)


Bajjbajj

Blörp

Mors kors.
 
Kom precis hem från sös. Mamma fick inte åka hem som planerat. Försökte mobilblogga innan men det gick tydligen inte? Hur som haver, det hade blivit nå komplikationer med bröstbölden så de fick sätta in en slang i bröstet för att kunna tömma ut vätskan. Och idag så läckte det en massa så om det inte blir bättre under helgen kommer hon behöva opereras en gång till :( Blä, när ska allt ta slut? Stackars mamma. Men hon är pigg och glad så det är ju bra. Måste även berätta att hennes rumskompis på avdelningen är hur häftig som helst. En gammal dam. Och när jag säger gammal så menar jag GAMMAL. hon har två år kvar till hundra. Ahmagadd hon är alltså 98 år! Och det märks inte vill jag säga. Hur pigg och allert som vem som helst, går någorlunda bra med en käpp och bor tydligen ensam i en lägenhet på 11e våningen. Och humor! Haha hon skämtade så  mycket och drog roliga vistar så jag höll ju på att kissa på mig :) Ska nog köpa med en blomma till henne i morgon också. Mystanten.

Morgondagen ser ut såhär; stallet med Jessica S vid 13, hem och duscha sen åka till mamma. Sös är för närvarande mitt andra hem. Kanske ska ta med mig datorn i morgon så mamma har något att göra? Kanske. Efter det vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Man blir så trött att av vara på sjukhus hela dagarna.

Men jag måste försöka städa upp här hemma någon dag iallafall, då vår älskade och efterlängtade soffa kommer på tisdag. Gissa var vi kommer bo ett tag framöver? I soffan såklart :) Med massa film och mys.

Fick även ett samtal idag som gjorde mig så glad! Vilket jävla flyt jag har. Eller så är det kanske för att jag är så jävla bra helt enkelt haha. Skämt o sido, jag berättar för er när jag har fått svar till hundra procent om hur det blir. Hihi håll tummarna iallafall!


Nej nu ska jag ta och kolla på någon film och sen sova. Känner mig helt färdig.

Blä

Underbara fredag

Då var det fredag, igen. Herre min skapare vad tiden går snabbt. Idag är det nog en underbra fredag. Solen skiner (lite iallafall), ska ut till hästarna och det bästa av allt är att mamma får komma hem idag! Woho!

Så idag har jag lite att göra:

* Tvätta
* Hämta Tuvisen
* Åka förbi Da Capo och se om V är där.
* Eventuellt leta nytt jobb
* Åka till Raddan, skritta ut
* Hämta mamma någon gång under dagen
* Göra naglar kl 15
* Åka med Jessica S till Dåntorp, hon ska rida Jojje igen
* Städa
* Hitta på en fredagsaktivitet


Hum... Känns som om jag glömt en massa. Well well det märker vi. Nu är det dags att hoppa in i duschen för att sen sätta fart.


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Såhär ligger det till va...

God morgon. Känner mig hur trött som helst men kan inte sova. Vill bara åka och hälsa på mamma, men det får jag inte ännu. Det är nämligen såhär att mor min är inlagd på sös från igår och ett par dagar framöver. Hon har haft en stor, oroväckande knöl i bröstet som vi alla fruktade det värsta för; cancer. Men efter mycket prover och så igår visade det sig att det TACK GODE GUD inte var det. Hon har en bröstböld som ska tas bort idag då. Stor somj ett äpple, om inte större idag. Så i flera dagar har oron varit hög i vår familj. Men nu kan vi pusta ut, och som mamma sa: Vi kommer kunna fira många mer jular framöver :)

Så klockan 13:00 börjar besökstiden och då ska jag vara där. Ta hand om min lilla mamma. Sålänge hon inte åker in på operationen då...


JAG ÄLSKAR DIG MAMMA


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Älskade mamma!


Allt kommer gå bra i morgon. Jag, Niklas och Jenni kommer och ser till att allt blir bra. Vi finns här. Vi har en sådan tur att det inte var det vi fruktade. En sådan lättnad!



Jag älskar dig mamma



Nu är det krig!

Ja ni hörde rätt. KRIG! Jessica VS Feber. Jag ska ta kol på den där skiten. Be prepared, bitch!

Va uppe på apoteket och kände hur febern kom rusandes. "Ge mig allt ni har så att jag mår bra idag, tack." Jag fick iallafall Alvedon som jag ska ta 2 st av samtidigt som 1 Ipren, 4 gånger om dagen haha. Och Berocca multivitamin så jag får lite energi, Bafucin mot min svullna hals och slutligen Voltaren och Eez spray mot mitt onda bröst (antagligen muskelinflamation). Så nu ska jag jävlarimej bli bra. För om man har feber i mer än 3 dagar så ska man tydligen uppsöka läkare, och det har jag ingen lust med. Najj, no time. Så får vi se hur glad min lever blir också haha.

Well well hur som haver, idag ska Jessica S provrida Jojjson på Dåntorp :) Måste vara med och titta på det. MEn jag tror att de kommer bli hur bra som helst. Vi har två olika ridstilar nämligen. Hon är lite mer enkel, det ska gå ändå, lätt på hand och så. Lite westernstil kanske man skulle säga. Jag är med åt det akademiska dressyrhållet. Men jag har lärt mig mycket av både Jojje och RaddanPaddan. Och det ät ju bra. Men jag tror inte Jojjson och jag funkar bara. Så jag får lunka lite försiktigt med Babbelur (Raddans 1389 smeknamn :)

Nä gott folk, nu ska jag ta och småpyssla här hemma medans jag känner mig någorlunda pigg.



Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Ps. Det kostar inget att trycka på det digitala Rosa Bandet :)

Snabbare än ljuset?

Hur kan en nyhet på internet förvinna så snabbt? Helt borta från ALLA nyhetssidor som hade den. Jenni skickade en länk till mig igår angående att en hel koloni av giftspindlar hade hittats i en villa i göteborg. Alltså en massa svarta änkor! Ohmygod, we're doomed. Här är iallafall länken. Googlar man på det så hittar man fler artiklar från olika tidningar, men alla är raderade. Trodde det var omöjligt att döda något på internet med den farten?

Schkuuuumt I say!


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet


Luxurious

Mitt liv blev precis så mycket lättare. First thing : No more cathair! Vi kommer ha rena kläder. Alltså utan hår! LYX! Och så kom jag på en asbra sak till. Eller två rättare sagt. Alla som säger att torktumlare drar sjukt mycket el, kolla fakta först. Visst, en 145 år gammal kanske gör det, men inte de nyare. Plus att man får ju en massa massa värme av dem! Woho säger jag spreciellt när våra elementr inte funkar :)

Nu kom Daniel och Anna kom precis hoit så nu blir det fika :)

Wohoo!

And we're off to buy a TORKTUMLARE! Hihi då är vårt hem fulländat :) Inbte behöva diska eller springa till tvättstugan :) Lovely!



Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Bird is the word

Jag tror att jag har hittat det roligaste Family Guy avsnittet, alla kategorier! Hela avsnittet är baserat på den här låten, och det är så jäääkla kul! Det är för övrigt säsong 7, episod 2. Kolla på den, ni kommer storkna av skratt :D






Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Lame

Hey you!

Jag är så uttråkad att jag snart spricker :( Har inte varit utanför dörren på 24 timmmar, vilket suger totalt.

Ligger och funderar på allt jag skulle vilja göra nu. Jag vill gå på bio, åka ut till hästarna, köpa en torktumlare, ta en mysig höstfika, städa och tapetsera om här hemma, äta en pizza... Ja, det finns en hel lista på saker jag skulle vilja göra istället för att ligga och vara sjuk här hemma. Men man måste ta det lite lill-lugnt om man ska ha en chans att bli frisk.

Blä, dags att hitta på något.





Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm

Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Tråkigt

Solen skiner och jag ligger hemma och är sjuk. ÅNGEST!

Rosa Bandet

Ni har väl köpt ett rosa band i år? Eller bidragit med en slant?Jag har bidragit med att köpa rosa bandet i flera år i rad nu. Det är som man säger; ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Jag tycker att det är en liten summa man avarar, men som betyder så mycket. Alla som inte har köpt ett Rosa Band borde göra det. Kostar inte mer än 20 kr. Småpotatis för en god sak!


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Jessica Ekholm


  
 Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Movie

Kan någon rekomendera en bra film, eller en serie? Jag vill se något nytt.

love



Don't you worry mama, it'll be alright


Blääää

Nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera igen. Fy Jessica, fy!


Lördagsens bravader blev ett glas vin hos Daniel, innan alla bestämde sig för att sticka till Oleary's.
Och såklart följer jag med. Träffade en massa folk som var ångest och inte ångest :) Så lyckades jag dricka upp en massa goooda drinkar (6or såklart), så det var ganska lätt att räkna ut hur jag mådde igår. Eller jag mådde skapigt. Kunde varit värre.  Så igår sov jag till kl 13 (?!) så det var bara att hoppa i duschen och susa till jobbet sen.

Väl på jobbet igår började jag känna mig risig. Lite sådär när man känner att febern ligger och bara väntar ¨på att slå ut.
Och det gjorde den. Dennis hämtade mig efter jobbet, vi åkte förbi Peter och PANG så låg jag i deras soffa och mådde skit. Frös som en idiot, hackade sönder tänderna och hela kroppen ömmade. Så idag har jag varierat morgonen med att frysa skitmycket, till att svetta ner hela mig själv. Har så förbaskat ont i kroppen också :( Håller tummarna för att det går över snart...

Nej gott folk, nu ska jag krypa er i soffan och titta på massa filmer och tycke lite synd om mig själv.


Hola

Tjipp tjopp.

Kom nyss hem från jobbet,där allt gick bra. Ska hoppa i andra kläder för att sedan knata över till Daniel och dricka lite vin woho!

Min lilla Dennis har varit jätteduktig här hemma och satt upp massa lampor, nya gardiner och pysslat. Duktig pojke :) Vår lägenhet börjar bli riktigt hemtrevlig, men är låångt ifrån klar. Nästa steg blkir att döda den blå tapeten på köksväggen. I hate it. Ska se vad vi ersätter den med. Någon trevlig fondvägg blir det nog iallafall.

Ville bara slänga in ett snabbt inlägg medans jag hade tid över.

Tjofadderittanlambo.

Okej, sista inlägget ikväll...

...blir på min stora kärlek. Sitter och planerar när jag kan ta ett lån för att hämta hem henne. Visst, man ska inte ta stora lån  på bilar. Men det här är ingen bil. Det är min blivande flickvän. Min stora kärlek. Eller kanske inte precis denna, men iaf en av den typen.

KÄRLEK

I just love redheads :)

Kalla fakta

Kolla den här

Galet




Juste. Svarta änkan finns visst i Sverige!

Imse vimse spindel, skrämmer Jessica!

Måste berätta om min lilla överaskning idag. Jag fick nog men för livet. Jag har precis mockat klart ute hos RaddanPaddan, sätter mig i bilen och drar åt handbromsen för att jag skulle göra något innan jag susade vidare. Och vad får jag syn på då? Jo en FET, ÄCKLIG, STOOOOOOR SPINDEL precis vid handbromsen. Där jag precis var med min hand! Jag får världens panik, skriker som den lilla flicka jag är och springer ifrån bilen. Snabbt som ögat ringer jag Dennis i ren hysteri och skriker att han minsan måste komma och ta bort den. Det kan ju vara en svart änka för guds skull?! Tårarna kommer när jag samlat lite mod för att göra ett tappert försök att kika på den och göra upp en plan för hur i hellskotta jag ska få ut den. Kom ju på i samma veva som den rörde på sig att den kan ju förflytta sig och försvinna. Och ville jag det?! ALDRIG! Då skulle jag aldrig mer sätta mig i bilen.

Dennis kan ju självklart inte åka ut till min undsättning så jag tar en pappersbit och hoppas att den ska krypa upp på den. Vilket den i och för sig gjorde. Men så skakade jag för mycket på handen så den ramlade ner igen. MER PANIK! Springer bort från bilen igen, samlar mod och går tillbaka. Tar en ny papperbit och gör ett tappert försök. Bingo! Den satt kvar. Så snabba puckar med att springa bort med äcklet och slänger ner den på marken. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Ni förstår nog inte hur fet den var. Haha stackars Dennis var med mig i telefonen under hela tiden medans jag flippar och skriker i min ensamhet :) Lite komiskt måste det ha sett ut, nu i efterhand. Vill lägga till att jag inte dödade den heller. För den var så snabb så den skulle nog hinna äta upp mig först, och det ville jag inte riskera

Snabb som jag var tog jag bild på den för att visa Dennis min människoätande besökare.






Här ligger min äckliga kompis på rygg när jag tappade honom/henne/den/det.

Ignorera för övrigt smutsen på bilden :p

Nej nu är det dags för filmmys

Mamma


Jag hoppas allt blir bra och att det inte är något farligt. Vi får hålla tummarna och hoppet uppe. Jag älskar dig, glöm aldrig det!


Din familj finns här

God kväller

Är precis hemkommen till min sjuka pojk. Har jobbat lite i stallet och hunnit leka med Jessica S. Åkte ut till hennes tottopålle som hon rider och jag fick ta lilla shettisen med på promenad. Hihi vi blev bra kompisar och joggade hela vägen hem sen. Fick även pannkakor och kaffe med fika där hos hennes moster. Så dagen slutade med myspys iallafall. Ska snart bänka mig med massa onyttigheter och titta på film med sjuklingen.

I morgon blir det en tripp till hästarna (evigt tjatande om dem, jag vet :), sen hem och göra mig i ordning för att jobba på Da Capo. Ska bli kul känner jag.

Kan ju också meddela att maten jag lagade innan blev gaaaalet god! Lax med pesto var det bästa jag ätit på länge må jag säga. Så det tipsar jag om. Känns lite roligare att laga mat och sitta vid bordet och äta nu när man har ett riktigt stort fint kök i en stor fin lägenhet. Morgondagens lunch blir nog kyckling/svampgryta. Yummie yummie in my tummie :)


Well well, ska svulla ner mig i soffan nu. Och säga hej till en massa nya läsare (?). Rekordbesök idag woho!



Adios

Update

Känner mig mycket gladare nu. Vi åkte och handlade på Willy's och nu ska jag laga mat. Jag brukar inte laga mat för att jag inte kan, men så kom jag på att man kan ju kika på Arlas hemsida :) Så nu blir det lax i ugn med pesto och en varm potatis och spenatsallad :) JUMJUM! Hoppas iallafall att det blir gott hihi

Meddelar resultat sen.


Tjipp

Tråkigt

God morgon. Jag är hur slö som helst känner jag. Snacka om att vara beroende av vädret. Solig dag - glad jessica, ruggig dag - trött jessica. Skulle precis göra lite frukost, men allt är slut här hemma :( Blä. Ska sticka iväg till stallet om ett litet tag och fixa lite. Ska nog inte göra så mycket mer idag. Vara hemma och vila lite kanske? Får se vad som händer och fötter helt enkelt.

Har någon nått tips om hur man blir pigg när vädret är såhär bajsigt? Känner mig som en stor irriterad knöl idag.

Hur som haver, här kommer mms'et jag fick av min sjuka, sjuka pojke igår. Hur söt är han inte? Tänk hela tiden på att jag lovade att komma hem med mat efter stallet, och han tyckte jag var långsam.



Maaaat. Pappa är hungrig!
(stog det i meddelandet)


  
Och såhär mysig är min soffpotatis Killer :)

God afton

Kom nyss hem från stallet och Emelie. Var jättekul att träffa Emelie och titta på hennes träning. Gissa om man fick abstinens och blev inspirerad på att också vilja bli asbra i dressyr? Efter det åkte jag till jojjepojje, och fega ur. Det var första gången i mitt liv jag fegar ut på en häst... Jag litar inte på honom fullt ut och det kändes bara jobbigt med tanken på att hoppa upp på honom igen. Plus att han var pigg och såg instabil ut. GAH! Jag vill bara ha en egen tottohäst som passar mig, som är snäll och som jag sedan kan tävla och erövra världen med. Men ack nej. Kostar sjuhelvetes för mycket pengar rent ut sagt. Och då menar jag inte inköpet, utan stallhyra och foder varje månad. Hovslagare. Veterinär. Och bra utrustning. Well well. En vacker dag så... en vacker dag.

Nu är jag jätte trött, känner mig lite låg också :/ Ska nog ta en kopp te och mysa ner mig med Dennis. Och på tal om den sötnöten HAHA. Lägger upp den gulligaste bilden en pojkvän kan ta på sig själv och mms'a till sin flickvän. Kan ge en ledtråd med att han var hungrig hihi. Så det får ni se i morgon.


Hajjdou

jaggillarinterubriker.com

Hej,

kom precis hem från jobbet, som var hur lugnt som helst. Ska snart hoppa i stallkläder och åka och träffa söta Emelie. Efter det blir det nog att åka till Dåntorp för att bråka vidare med  Jojjson :) Vi kommer inte överrens alls, senast igår hoppade han ner i diket med mig. Med vilken anledning då? Ingen. Haha puckohäst. Så Carina ska vara med och se vad problemet ligger. Kan ju vara så enkelt att vi inte klickar bara, men det hoppas jag inte. Well well time will tell.

Kanske hoppar in senare och skriver någon rad sådär...



Tjipp!

.

Time for work, talk to you later :)

Gutten morgen

Solen skiner idag med. Superskönt! Jag märkte också att våra element var igång i morse med. Woho!

Idag blir det en mycket hästig dag. Ska snart åka iväg till Dåntorp för att mocka och luncha, sen ska jag rida Jojje, efter det bär det av till Raddan för en skrittpromenad. Efter det så ska jag tillbaka till Dåntorp för att kvällsfodra. Det är nog precis hur min dag ser ut.

Igår på Raddans skrittpromenad var Helena med. Och gissa vad? Jag lyckades få henne att rida hihi, och jag gick brevid på marken hela vägen. Och hon tyckte det var superkul-lite läskigt-skitmysigt-ont i rumpan-underbart HAHA! Får se om hon prickar in rätt tid idag också så får hon rida igen. Nu är ju det värsta över när hon har suttit på henne en gång.

Tuvaluva hänger med idag också. Det är så mysigt att ha henne hemma igen. Tror dock att hon ska åka tillbaka till mamma ikväll, eftersom jag jobbar i morgon.

Well well ska ta och äta lite sen ge mig av ut i det mysiga höstvädret.

Barnvakt :)

Jag har haft en jättejätte mysig dag! Först åkte jag och Tuva ut till hästarna och mockade och pysslade lite. Gick även en promenad i den sköna höstsolen. Sen åkte vi hem och strax efter kom Jenni och Engla förbi. Så vi har ätit mat, gått en promenad och Engla har kastat pinnar till Tuvisen. Värsta bästa vänner måste jag säga :) Jenni kom hit igen för en stund sedan och nu dricker vi lite kaffe. Kände att jag ville dela med mig av de söta bilderna jag lyckades ta (Jennis önskan att jag skulle lägga upp dem). Så nu ska vi dricka mer kaffe, sedan bär det av till Raddan för en skrittpromenad till Österhaninge kyrka och tillbaka till stallet :)



           

Later!

Efter regn kommer solsken!

Och det är ju sant. Solen skiner och dagen kommer nog bli bra. Jenni och Engla kommer hit efter dagis, ska ju sitta barnvakt. Så jag tänkte att vi skulle gå ut i solen Engla, jag och Tuvisen hihi. Engla älskar Tuva. Dom är bästa vänner. Sen sitter jag och funderar (som vanligt), när under dagen jag ska åka till stallarna. Nu? Om någon timme? Efter att jag suttit barnvakt? Ikväll? Det är knepigt det där... Blir nog en häst om någon timme, den andra i eftermiddag. Blir bra det.



Tuvisen säger hej i morgonsolen :)

Söndag

Hej hej.

Sitter hemma och dricker en kopp te och stirrar ut på det dåliga vädret. Många känslor i kropp och själ just nu. Men jag vet nog vad jag ska göra. Så som alla sagt åt mig att göra i hela mitt liv, men jag har inte alltid gjort det. Well well...

Min älskade Tuva är på besök hos mog och Dennis idag. Mamma är jättesjuk så då får hon sova över här :) Ska bli mysigt att ha henne hemma igen. Jag var lite orolig för vad katterna skulle säga, men det går jättebra.

För övrigt sitter jag och funderar på att baka en kladdkaka. Är sjukt sugen på något kladdigt och gott, plus att jag vill överraska min älskade Dennis som står och testar sin nya DJ uttrusning :) Jag måste nog ha världens bästa pojkvän. Och visst, alla har väl världens bästas pojkvän, men Dennis har är verlkigen det. Jag älskar honom sjukt mycket och är evigt tacksam över att han finns vid min sida i ur och skur. Så den karln tänker jag aldrig släppa taget om! :)


Vi är bäst i världen älskling!

Nej nu ska jag sluta sitta och vara så nussinussi, dags att baka.

Yesterday

Finner inga ord. Tomt. Onödigt.


Skit samma, jag vet sanningen. Och inte den vrånga bilden. Men jag skiter idet!

mobilbloggar. Hej hej. Sitter

MMS

mobilbloggar. Hej hej. Sitter hemma hos della och har busat med alexian :) vi sitter med en kopp kaffe och planerar kvällens kravaller haha. Tänkte bara slänga in en bild på min söta gudson. Ha det!


Tuvisen

Hihi min bebis har fått ett eget tält som hon avgudar :) Visst blir man lite avis?







Jag hjärtar Tuva!

God morgon

Vad svårt det ska vara att ställa om dygnet då? Vill ju kunna sova ut till 9-10 iallafall. Men nej nej, vi ska vakna klockan 6 av ren automatik... Ska försöka kolla på en film och somna en stund igen. Planerna för idag är typ stallet, sen eventuellt en liten utgång :) Vi får se hur det blir med den saken.

Nej nu ska jag ta och kolla på någon tråkig film och försöka somna igen.


KLAR!

Vad får vi för betyg? Skalan ligger mellan 1 och 10 :)

Snart klar

Nu börjar det likna något, va? Tycker den blir jättejättefin! Lite småsaker kvar, sen är den redo att möta världen :)

Min telefon kom redan idag (?), galet snabbt. Så just för tillfället sitter jag bara och känner mig asnöjd med mina nya saker och designer hihi. Dock är jag ingen miljonär, så resten av månaden blir fattig. Leva på hopp och drömmar. Men oj så det var värt det!


Ska pilla vidare med designen nu. Tjipp


Ursäkta röran,

Vi bygger om!


Om ni undrar vad fasiken jag håller på med när färgerna ändras och lite så, beror det på att vi fixar om just för tillfället.

Idag smäller det

Idag SKA vi designa om min blogg. Vi sitter och funderar på hur bara. Haha har inte komjit på det ännu, men det löser sig.

För övrigt så skiner solen, jag känner mig glad. Ska se vad dagen har att erbjuda.









Jag vill klippa och slinga håret!

Nokia xpress music black.

Hej hej hallå! Jag har precis beställt en ny mobil. Gissa om det känns skönt? Min bajsofon är ju som sagt inte den bästa då man ibland inte kan ringa till eller från den, sms kommer alrdig fram, glapp i slideluckan medmera. Så satt jag igårkväll och letade lite och kom fram till att det blir en Nokia express music, black. Ville ha en ny Sony Ericsson men dem hade fått massa dålig kritik om båd edet ena och det sjunde. Men folk jag känner som har nokian är supernöjda,. Så då fick det bli den.



Idag så ska jag som sagt fika med Madde, sedan luncha med Sandra, kanske träffa Sassa och sen ska jag hinna åka till båda tottohästarna också. Men det blir nog nemas probelmas. Ska trycka i mig lite frukost nu.

Hajjdou!

Onsdag

Så var man hemma igen. Har kollat lite på Idol, Top model och så. Slappat i soffan alltså haha. Hela dagen har bestått av slappande, känns det som. Men jag har även hunnit tvätta två maskiner med tvätt, en omgång med diskmaskinen, packat upp och slängt en hel del kläder och började planera var lamporna ska sitta. Dennis är dock för trött för att slänga upp dem åt mig. Jag vet inte rikigt hur man gör :)

I morgon ska jag leka med Madde *woho*, åka förbi stallarna och pyssla om hästarna och sedan fortsätta att bo in oss här hemma. Önskar att allt kunde vara lika fint som i designerkataloger över en natt. Bara sådär. Utan ansträngning. Men tyvär, så är inte fallet. Så vi jobbar på det iallafall.

Just ja. Kan ni ge lite tips på bra filmer, tv serier och musik? Min data är ju tom!

Tack :)



Sötaste Alexian med sin mössa med öron. Mitt hjärta höll på att gå i bitar när gullungen hade den på sig!

Ni får ursäkta den megadåliga kvalitén på bilderna. Tar de flesta kort med mjin bajsmobil, aka bajsofon.

Enga! Enga!

Är hemma hos Jenni oc Engla nu och sitter barnvakt åt liten. Hon mår inte så himla bra, men är glad ändå. Vi har kollat på film och nu tittar vi på bilder. Ville bara uppdatera och slänga in en bild på snoriga Engla, som för övrigt skriker Enga! Enga när hon ser bild på sig själv :)