Åh vad jag saknat mina grisar!

img_0239 (MMS)

Åh vad jag saknat mina grisar!


Lappsjuka?

Jaa, såhär kul kan man ha när vilan tar ut sin rätt och man blir rastlös... Paint-experten Jessica has left the building

 

 


hos mormor

God dag!

Befinner mig just nu i Finland hos min mormor. Vi tog båten över igårkväll och hela förmiddagen gick åt att köra upp hit. Jobbigt må jag säga, somnade visst 2 timmar på soffan direkt... Jag åker hem själv imorgon kväll och är då hemma hos min lilla korvfamilj (korvhund o korvpojkvän och korvhäst) vid 7 på söndag. Saknar mina pluttar sååå!

Så medans jag ligger här på soffan och vilar så tänkte jag passa på att blogga lite. Såg att det börjat ramla in lite fler läsare? Haha, vilken besvikelse för er när jag blivit helt sämst på att uppdatera :) Men men ska se om jag inte kan få till lite mer tid, det är ju ganska kul att läsa allt detta om några år sen.

Vädret här är regnigt och ganska blåsigt så vi stannar hemma resten av dagen. Ska bara mysa med en massa te, fikabröd och ett gäng filmer. Gos!

Min söta lilla gris :) myshunden älskar at...

img_3241 (MMS)

Min söta lilla gris :) myshunden älskar att åka bil, precis som sin ägare :p


Mina små grisar :)

img_0776 (MMS)

Mina små grisar :)


Idag flyttar lille grå

God morgon. Sitter uppe sen en timme tillbaka och har haft mysfrukost innan Johan åkte till jobbet. Jag slappar lite framför datorn innan jag ska åka och släppa ut hästar, packa ihop det sista och sedan lasta Dalila. Idag flyttar vi nämligen till Dåntorp! Ska bli så himla roligt och jag hoppas att hon ska trivas bra. Det är ett ganska stort stall men ändå så sjukt lugn omgivning. Så lite pirr i magen är det. Kommer sakna alla på Herrhagen, stallet vi står på nu. Men samtidigt vill jag hålla igång hela året, börja träna på riktigt (eller ja.. nått sånt) och bli duktoga och ha kul! Det råkar ju vara en klubbtävling där redan om 2 veckor... vem vet?

Lite smakprov på hur det ser ut iaf. Sen ska jag bege mig!