Synden straffar somliga med det samma

Haha glömde att skriva en hel del saker kom jag på! Igår så fick jag krupp på min bil. Den lät konstigt och en lampa hade gått sönder. Så jag och Sandra (Sassa) åkte in på Statoil för att se om vi kunde lista ut var det var för fel.Så jag öppnar motorhuven och börjar med att kolla kylarvätska. Och hej och hå så slut den var. Inte en droppe fanns kvar. Tur för mig att vi åkte in och kollade, annars kunde hela bilen pajat. Så jag knatar in, köper färdigblandat kylarvätska,  ringer Dennis och lite stolt säger att vi 2 tjejer håller på att fixar bilen själva :) Sen ska vi byta ut lampan som var trasig. Ena bromslampan bak som strejkade. Så vi byter lampa, och vad händer? Haha jo då när den börjar lysa så slutade allt annat lysa, typ vid instrumentpanelen och de andra lamporna som gör att folk ser mig bakifrån. Så vi tar ut lampan vi precis bytte. VIPS, så funkar allt igen. Så ett sista försök att laga så sätter vi den igen, men vad händer? Jo mina damer och herrar, allt slutar funka. Jag fick ett mildare dampanfall och ringer Dennis. Tji fick jag på "vem fan behöver en karl, vi kan laga bilen själva". Men jag hade tur att mina framlampor lös så jag åkte till västberga utan en enda funkande lampa bak. Och det var ett par stycken som helljusade på mig för det. No can do, no an do!

Vi kommer fram till Dennis och han kikar lite. Efter att bytt några säkringar så lös instrumentpanelen igen, dock inga bromslampor. Men bättre lite ljus än inga alls!

Men jag lärde mig iallafall att jag inte har en lysande karriär inom bilvård :D

over and out!


» jenni

HAHA!
go Dennis ;-p

2008-01-18 // 09:44:53
» Josse

Ojdå, sliter hårt jag med, men inte med nån skola, vetifan vad jag vill göra.. och tiden på gymnasiet gjorde mig väldigt trött, så jag tycker jag förtjänar lite lugn och ro på den fronten.. Förutom att jag inte har några framtidsplaner står allt bra till! ;/ Vad pluggar du till? :)

2008-01-18 // 18:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback